Sverige din tid är snart slut! DEL 2

Kära läsare! Ni som läst profetian som jag lagt ut om vad som snart ska ske i Sverige,
har jag nu glädjen att få dela med om mer information till!
Denna profetia kommer inte att endast röra Sverige/ skandinavien utan är mer världsomfattande,
och förklarar också hur saker som stod i del ett kan ske.
t.ex Hur en spricka kan förekomma och vatten täcka nedre delen utav Sverige..

GUD har visat "Aniruhama" (vilket i detta inlägg kommer framkomma med sitt riktiga namn Hanna)
mer om vad som komma skall!

Ju mer vi vet desto mer förberedda kan vi vara och förtrösta på GUD.
Han låter inget sina ske sina barn utan att meddela dom i förväg.
TYVÄRR finns det vissa barn som vägrar att lyssna, hoppas du inte är en utav dom.

För er som inte minns eller inte läst första profetsian kolla in här:
http://mirakeltjejen.blogg.se/2012/october/om-sveriges-framtid-aniruhama.html


FORTSÄTTNING:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HANNAS UPPENBARELSE I VILLMANSTRAND, FINLAND 2012/12/29 :

Herren visade mig en uppenbarelse, där först syntes den oändliga rymden, och där fanns en stor glänsande Hand. Därefter visades mig en väldig stor himlakropp som hade en “skrämmande utseende”, en avlång och bred “klump” (en asteroid?!* Upp. 8:8,9). Helt utan förvarning den stora Handen “knuffade den” och följt därav klumpen förändrade sin kurs och började flyga mot jorden?! När den nådde jorden, störtade den I havet . Det uppstod enorma flodvågor I fyra olika riktningar. Detta hände på natten, och så snabbt att inget mänskligt försvarssystem kunde stoppa den. I detta sammanhang nämndes det att de gigantiska vågorna slog bl.a till städerna, där fanns många stora skyskrapor (Amerika, Fjärran Östern och Europa). Jättevågor åtföljdes av starka jordbävningar.

Sedan visades en nyhetsrubrik: “California försvann – kollapsade I havet”!? Sedan fick jag se en stor ängel, som hade ett kraftigt och beslutsamt blick. När ängeln slog med sitt svärd på en karta av Californien, blev det en stor spricka just I det området I verkligheten, och det området försvann bort!? Och nu visades en tidningsrubrik: “Vågorna som störtade ner I New York City, var t.o.m. högre än hade de 2001 ruinerade WTC-tvillingtornen” (enligt Wikipedia höjden var 417 meter på taknivån)?!

Därefter visades Italien. Först Milano och Venedig, därefter Rom och Napoli, som båda sistnämda hade hamnat under vattnet. Det sades också, att Danmark, Sverige och Finland var I nödsituation ( föröver flodvågor, uppstod även jordsprickor.) Jämför I detta sammanhang Hannas uppenbarelsen som inkommit 2010/01/03, och 2010/12 /26: “Jag insåg att flodvågorna I fråga har koppling till Canarieöarna, där en del av ett vulkaniskt berg kollapsade I havet och orsakade en enorm flodvåg också. Allt det här förstörde städerna San Fransisco, Los Angeles och Las Vegas på Nevada. Samtidigt ekade jordbävningarna I olika delar av nämnda områden. Folk var på väg hem från nattklubbar och kasinon, etc. Allt detta hände så snabbt, att de hade ingen tid att skydda sig. Jordytan var så varm, att asfalten smälte och brände t.ex. bildäck på gator, vägar och grander. Fartyg I alla havsområden skickade nödmeddelanden: “Mayday, “Mayday”, “Mayday”. Fartyg sjönk en stor mängd, och också av Finlandsfärjorna var många i nöd.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bonus" information från wikipedia:
*Enligt Wikipedia, den största asteroiden som kretsar kring solen, är rund som en boll, och ca. 1000km i diameter igenom. Men de flesta av de “klumpformiga” är ca. 250-400km långa, t.ex. kallad för “243 Ida”, är ca. 50km och är avlång till formen. Bara till asteroider passar bäst den beskrivningen, som anges i Uppenbarelseboken: “Ett stort brinnande berg kastades i havet” (8:8,9).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(översatt av Seppo M)

Herre jag tackar dig för att vi inte behöver bli överraskade när allt du förvarnat om sker,
dina barn som lyssnar till dig behöver inte tro att du övergivit oss när de ser allt det fruktansvärda ske.
Utan vi får redan nu börja förbereda oss och på allvar börja sprida räddningens budskap:
Att Jesus är den enda vägen till sin själs frälsning, enda vägen in i himlen.
Gud ta bort all onödig oro och rädsla från oss, låt oss känna din frid i fullt mått så att vi kan sprida din frid omkring oss även i nödens stund, så människor kommer till oss och söker tröst och hjälp.
Herre, tack för din nåd, bevara oss.

I Jesu-namn Amen.

// Johanna Mikkola











1 henrik axelsson

en anna källa på din sida (eva nånting) sade att kriget från ryssarna skulle börja 2012. sluta med dina falska budskap om du nu skall vara så himla rätttrogen.

Svar: tror du på bibeln?
Mirakeltjejen

skriven
3 Vera Korpela

Angående Asteroiden från rymden se på: www.profeta-de-dios-efrain.com
Mycket trovärdigt och allvarlig!!1
Det Gud beslutar det gör Han ock!!!
Bäst att pröva och förbereda sig. Jesus Kommer mycket snart och Han sa att vid Hans tillkommelse ska det bli som på Noas och Lots dagar!!!
Den som har öron han höre vad Anden säger till församlingar!!
Gud sänder profeter för att varna innan Hans domar verkställs och domen börjar med församlingen.
Guds frid till alla och må Herren ge alla en ödmjuk hjärta så att man frågar Herren Jesus om dessa varningar är sanna eller ej.
Guds välsignelse och frid.
Vera

skriven
2 Anonym

Ja, och i den är falska profetior ett allvarligt brott...

Svar: Var Jona en falk profet då det han sagt inte gick i uppfyllelse?
Mirakeltjejen

skriven
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: